Kako pomembna je vaša spletna stran

Objavil

Nekaj dejstev zakaj imeti spletno stran..

Kako izgleda podjetje brez spletne strani? Najbrž nekako tako kot avto brez motorja. V tem prispevku vam bom podrobneje predstavil kako pomembna je spletna stran za vaš posel.

Velikokrat me ljudje sprašujejo o nasvetih glede spletnih strani. Kako naj izgleda, kje je najceneje dobiti nekoga, ki bi izdelal spletno stran. V večini primerov pa pozabijo na eno izmed najbolj bistvenih dejstev. Koliko bo k njegovemu poslu dejansko prinesla spletna stran. Opažam, da v Sloveniji večina podjetij že ima spletno mesto, vendar ko jih vprašaš po dohodku ki jim ga je le ta prinesla, v večini ostanejo praznih besed.

Ne dovolite, da vam spletna stran prinaša dodaten strošek, spremenite to v profit!

Vzdrževanje strani zna predstavljati dodaten strošek podjetju in zakaj nebi ta strošek spreobrnili v vaš profit. Prepustite storitve profesionalcem, ki vam bodo svetovali po kakšnih poteh do dodatnega vira prihodka.

Uvrstite se višje v spletnih iskalnikih

Spletni trg je brez meja, vendar je tudi konkurenca toliko višja. Z optimizacijo spletnega mesta ter oglaševanjem preko google Adwordsa si zagotovite kar se da najboljše mesto v spletnih iskalnikih. Le na tak način vas bodo stranke resnično našle. Prodajte izdelek ali storitev preko spleta, dovolite vašemu podjetju da ozre v spletni trg. Spletna stran naj bo opazna in prepoznavna, vsebina strani pa naj bo pristna.

Najemite mojstra, ki se spozna na to kar dela

Večkrat se srečujem z odgovorom, veš spletno stran mi bo naredil prijatelj od punce, da bo ceneje itd..Razmislite, bi raje vložili v strošek ali v nekaj kar vam bo povečalo dohodek. Niso vsi izdelovalci spletnih mest dragi, le izbrati je potrebno pravega in rezultati so zagotovljeni..

Share