Zakaj oglaševati na Facebooku?

Objavil

Dan danes so socialna omrežja zelo priljubljena med internetnimi uporabniki. Skoraj vsi ste že slišali za zgodbo o Facebookovem uspehu. Ste vedeli, da je Facebook ena od najbolj obiskanih spletnih strani na Svetu.To ni le omrežje, kjer se ljudje kratkočasijo, temveč je edinstvena priložnost za pridobitev novih strank v vašem podjetju in obenem povečanje obsega prodaje oz. storitev. Da Facebook prekaša vse svoje konkurente govorijo naslednje številke:

Št. uporabnikovo socialnih omrežij do Septembra 2013

  • 71% odraslih oseb uporablja Facebook
  • 18% odraslih oseb uporabljaTwitter
  • 17% uporabnikov uporablja Instagram
  • 21% uporabnikov uporablja Pinterest
  • 22% uporabnikov uporablja LinkedIn

Kako začeti? 
Sprva je potrebno kreirati Facebookovo stran, preko katere vas bodo uporabniki našli. Le z dobro Facebook oglaševalsko kampanijo boste na vašo stran pridobili uporabnike, ki so vaša prava ciljna publika. S tem se boste izognili neželenih uporabnikov, ki so neaktivni in vašemu poslu ne prinesejo nič koristnega. Obenem pa boste privarčevali vaš denar za nekoristne klike.

Stran z všečki že imam, torej kakšen oglas naj imam?
Facebook omogoča zelo natančno izbiro vaše ciljne skupine, prilagoditev za mobilne telefone. Imate posel vezan na vašo lokacijo, omejite oglas le uporabnikom v vaši okolici in si tako zagotovite le prave stranke. Oglašujte vašo Facebook stran kakor tudi posamezno objavo. Izpostavite akcijo ali ugodnost in tako privabite nove kupce. S pravo uporabo Facebook oglaševanja lahko oglašujete zelo ugodno, ceneje od konkurenčnih spletnih oglaševalcev.

Ne čakajte, da vas konkurenca prehiti in si zagotovite brezplačno ponudbo za Vašo Facebook oglaševalsko kampanijo.

Pošljite Povpraševanje

 

 

 

Share