Prednosti Facebook oglaševanja

Objavil

Oglasi na Facebooku so res nekaj posebnega.Če boste oblikovali dober oglas, bo le ta deležen veliko komentarjev, lajkov in uporabniki bodo objavo z veseljem delili. Vse to pa pomeni, da se bo doseg oglasa bistveno povečal. Kadar nekdo komentira objavo, lajka ali deli se oglas bodo ta oglas videli tudi prijateljevi prijatelji. S tem se bo moč oglasa izjemno povečala. Bolj ko boste promovirali vašo objavo, bolj bo oglas viden med uporabniki facebooka.
Kadar oblikujemo oglas na Facebooku, imamo na izbiro številne možnosti s katerimi lahko oglas prikazujemo uporabnikom. Targeting oz. izbira vaše ciljne publike nam omogoča, da izboljšamo učinkovitost oglasa. Preberite si nekaj prednosti Facebook oglasov.

Lokacija
Če imate posel, ki je vezan na lokacijo in naprimer želite oglaševati v svoji regiji. Omejite oglase na lokacijo, mesto. Oglas se bo tako prikazoval izključno uporabnikom določene regije.

Demografija
Izberite svoje ciljne stranke. Določite starostno skupino, spol, izobrazbo. Oblikujte različne oglase, ki se navezujejo na različne demografske skupine.

Interesi
Če oglašujete kuhinjske pečice je smiselno, da se bo oglas prikazoval osebam, ki uživajo v kuhanju. Dosežite uporabnike katere imajo skupne interese in hobije, vsekakor imate več možnosti da bodo kliknili na oglas.

Obnašanja
Tržite aplikacijo za mobilni telefon, ali pripomoček za specifično znamko mobilnega telefona. Prikazujte oglase le na mobilnih napravah in še več, izberite tip telefona.

Povezave
Vaši oglasi se lahko prikazujejo osebam, ki so povezani z točno določeno osebo. Naprimer oglašujemo izdelke znanega modnega oblikovalca in želimo, da se oglasi prikazujejo osebam, katere sledijo oz. so prijatelji z modnim oblikovalcem.

Publika po vaši meri
Oblikujte si publiko na osnovi podatkov o strankah, emailov, telefonskih številk.. Naprimer delite oglas z osebami, ki so se vpisale v vaš newsletter.

To je le nekaj prednosti oglaševanja preko Facebooka. Ker pa oglaševanje preko Facebooka zahteva kar nekaj predznanja je najbolje, da za tovrstno oglaševanje najamete specialista, ki bo profesionalno opravil delo za vas.

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Pošljite povpraševanje

Share